FOTOGRAAF

scroll naar beneden

Mijn naam is Marieke Broeke, eigenaar van STINNDESIGN (waar oa https://leukeprintjes.com onder valt en deze site, https://uniekefoto.com). Na een studie aan het Amsterdam Management Fashion Institute, heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. De afgelopen 23 jaar ben ik werkzaam geweest als (freelance) ontwerper met een grote passie voor print design. Vaak complete collecties of print ontwerp, in opdracht voor kinder kleding, nacht kleding, badmode, lingerie, homewear, de stoffengroothandel of grafische sector.
Naast het ontwerpen van textiel prints, is fotografie mijn tweede grote passie. Sinds kort ben ik in het bezit van studio materiaal zoals lampen, zwart/wit achtergronden en een statief. Fotograferen doe ik al jaren met de Canon (EOS 77D) digitale fotocamera. Ik heb nooit een opleiding of cursus gevolgd maar fotografeer alles op gevoel. Door veel te oefenen, te kijken naar de mens of omgeving, het moment, kleur, licht en detail, leer ik iedere dag weer een beetje meer.
Mijn favoriete onderdeel van het fotograferen is portretfotografie en dan met name kinderen. Maar ook het maken van interieur foto’s, sfeerbeelden, natuur en detail fotografie.
Ik ben niet in het bezit van een fotostudio maar kan vanuit mijn omgebouwde woonkamer, portret foto’s maken. Fotografie op locatie is ook een mogelijkheid. (binnen een straal van 30 km)
Vooral in het fotograferen van kinderen, in hun eigen woon en leef omgeving, zou ik me meer willen specialiseren. Bij jullie thuis, fotografeer ik de kinderen terwijl ze aan het spelen zijn. Ik volg ze en fotografeer wat er op dat moment gebeurt. Hierdoor krijg je de meest prachtige en natuurlijke foto's van je kind.
Om een goed beeld te krijgen, kun je alle foto’s op deze portfolio website bekijken.
Mocht je zelf een idee hebben voor een fotoshoot, hoor ik dit uiteraard graag. Leuk om samen te brainstormen!
Het tarief voor een fotoshoot is €55,- per uur (excl. btw, excl. nabewerken van de foto's in photoshop mocht dit nodig zijn en excl. eventuele reiskosten) Ga er vanuit dat je een hoop uniek beeldmateriaal hebt voor relatief weinig en vrij bent om hier zelf mee aan de slag te gaan en alle foto’s uiteindelijk in eigen bezit krijgt! Het afspreken van een projectprijs is ook mogelijk.
Uiteindelijk ontvang je ‘alle’ foto’s digitaal. Deze zou je zelf kunnen laten afdrukken op papier, canvas of wat je wens ook is (hierin kan ik je ook adviseren) Het is ook mogelijk om fotografie en print ontwerp te combineren voor op een groot canvas schilderij bijvoorbeeld.
Op zoek naar een uniek persoonlijk cadeau voor je moeder, zus, dochter, schoondochter, vriendin of collega die met pensioen gaat? Dan ben je hier zeker op het juiste adres! Naast het drukken op papier en canvas, kun je een foto, incl. persoonlijke teksten ook laten verwerken op een katoenen voile shawl: https://leukeprintjes.com/products-for-sale.
Mocht je meer info willen over een eventuele amateur fotoshoot, de shawls, canvasdoeken of sierkussens van de andere website, neem dan gerust contact op met: stinndesign@xs4all.nl

De meeste foto’s op deze website zijn overigens te koop. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
ACHTERGRONDEN
achtergrond hout verticaal
achtergrond hout verticaal
achtergrond verweerd hout horizontaal
achtergrond verweerd hout horizontaal
achtergrond oude muur
achtergrond oude muur
achtergrond wit
achtergrond wit
achtergrond zwart
achtergrond zwart
Dit zijn de achtergronden die gebruikt kunnen worden voor portret/kinder/familie fotografie (de eerste 3 vanaf aug. ongeveer)
Back to Top